Visie op toekomstbestendig strategisch vastgoed

16 juni 2022
Aanmelden
gebouw vastgoed

Er is een groeiende behoefte aan duurzame en slimme zorgomgevingen. Thema’s als welzijn en positieve gezondheid, duurzame gebouwen en slimme technologische oplossingen worden steeds prominenter. Hoe formuleer je nu jouw strategische ambities en hoe vertaal je deze naar duurzame vastgoedplannen met prettige werkomgevingen welke ook passend is op de te geven dienstverlening?

Hoe ontwerp je een strategie die je daadwerkelijk kunt (laten) realiseren en aansluit op de toekomstige ontwikkelingen binnen huisvesting en de zorgvisie van jouw gehele organisatie. 

We delen graag onze kennis en inzichten tijdens dit webinar en geven tips & trick over hoe je er binnen jouw zorgorganisatie mee aan de slag kan. We helpen je het beste resultaat te behalen en ervoor te zorgen dat binnen jouw organisatie mensen, middelen en systemen opnieuw met elkaar gaan verbinden om zo een adaptieve en integrale bedrijfsvoering toekomstbestendig in te richten. Welke factoren zijn van belang en waar moet je nu goed op letten bij dit soort processen. Enkele onderwerpen die tijdens dit webinar aan bod komen: 

  • Hoe benader je de strategische ambitie op vastgoed niet alleen vanuit de risico’s, maar juist ook vanuit de toegevoegde waarde;
  • Hoe dragen de duurzame vastgoedplannen bij aan het verhogen van cliënt- en medewerkerstevredenheid;
  • Wat betekent zorgefficiëntie in gebouwen;
  • Hoe verloopt het proces om te komen tot de toekomstbestendige strategie vertaald in de duurzame vastgoedplannen.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor Facilitair managers, Managers bedrijfsvoering, Hoofden Inkoop of andere medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van vastgoed bij een zorgorganisatie. 

Interesse?

Meld je aan via de knop op deze pagina. 

Deel dit artikel