Kennissessie de beste hulp bij verandering

4 juni 2024
Online
Aanmelden

Over converteren naar en implementeren van (slimme) continentiezorg. Een kennissessie door Intrakoop in samenwerking met ABENA Healthcare, Zorggroep Tangenborgh en Stichting Prisma.

Veranderen is niet eenvoudig. Dat weten we allemaal. Want wij mensen, veranderen niet graag. Of we zeggen te willen veranderen, maar houden bewust of onbewust vast aan onze geijkte patronen. Bij Intrakoop dagen we zorginstellingen uit om deze patronen te doorbreken. Zodat we de kwaliteit van zorg samen kunnen verbeteren. We vragen je aandachtspunten die de kwaliteit van zorg beïnvloeden, niet klakkeloos te accepteren. En bewust te kiezen voor een positieve verandering.

In deze interactieve kennissessie gaan we in gesprek met de leverancier van slimme inco, ABENA Healthcare, en twee van haar klanten, Zorggroep Tangenborgh (VVT) en Stichting Prisma (GZ) die succesvol werken aan de verandering van continentiezorg. Een eerlijke kennissessie over de lessons learned van converteren naar een andere leverancier en het veranderproces waarbij het coachen en begeleiden van zorgverleners een belangrijke rol speelt.  

Deze sessie is uitsluitend voor leden van Intrakoop, voornamelijk inkopers en innovatiemanagers.

Zien wij jou 4 juni online?

Deel dit artikel

Neem contact op

Maarten de Witte
Contractmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 82 05 82 98