Intrakoop Jaarevent: De kracht van 65 jaar samen

20 juni 2024
Fort de Batterijen Nieuwegein

Op donderdag 20 juni aanstaande ben je als Intrakooplid van harte welkom op het Intrakoop Jaarevent op Fort de Batterijen in Nieuwegein. Het event staat dit jaar in het teken van ons 65-jarig bestaan: Intrakoop, de kracht van 65 jaar samen.

De afgelopen decennia hebben we ons als inkoopcoöperatie van de zorg ingezet voor het versterken van de zorgsector. Dit hebben we gedaan door onderling samen te werken, kennis te delen en te innoveren. Tijdens ons jaarevent blikken we niet alleen terug op de bereikte mijlpalen, maar kijken we ook vooruit naar de toekomst, die we gezamenlijk creëren.

Een dag vol inspirerende sprekers, interactieve workshops en interessante kennissessies! Deze dag staat in het teken van onze gedeelde passie voor goede, betaalbare zorg en ons voortdurende streven naar verbetering. Want samenkomen is het begin, samenblijven is vooruitgang en samenwerken leidt tot succes. Dat is de kracht van 65 jaar samen!

Datum en tijd
Donderdag
20 juni 2024
12:00 – 17:30 uur

Locatie en adres
Fort de Batterijen
Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein

De save the date is inmiddels naar leden verstuurd. De officiële uitnodiging voor leden en leveranciers volgt binnenkort.

Deel dit artikel