Webinar: Ontdek de kracht van samen met Intrakoop!

20 augustus 2024
Aanmelden

Intrakoop gelooft sterk in de kracht van samen. Samenwerken door kennis te delen, kansen te benutten en te groeien. Maar ook door samen slim gebruik te maken van producten, faciliteiten en diensten. Met als doel samen het verschil te maken en daarbij zowel de zorg als haar mensen continu te verbeteren en te verduurzamen.

Om dit doel te ondersteunen en te faciliteren, bieden wij onze leden 2 verschillende maar complementaire platformen aan.

💡 Wat we bieden

Intrakoopcommunity

Het doel van de Intrakoopcommunity is het bundelen van krachten door (kennis) te delen en samen te werken. Binnen deze community werk je niet alleen samen met je eigen collega’s, maar kun je krachten bundelen met medewerkers van heel veel andere zorgorganisaties. Dat geeft tal van mogelijkheden. 

Intrakoop Re-use platform

Plaats en vind vraag en aanbod van producten, diensten en faciliteiten, eenvoudig en veilig. Delen is het nieuwe hebben. Doe mee en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan kostenbesparing en de verdere verduurzaming van de zorg!

Wil je weten hoe eenvoudig je beide platformen voor jouw organisatie kunt inzetten?
Ontdek het tijdens ons webinar!

Data en tijden

  • 20 augustus : 09.30 – 10.30 uur
  • 26 september : 13.30 – 14.30 uur
  • 22 oktober : 11.30 – 12.30 uur
  • 21 november: 15.00 – 16.00 uur
  • 17 december: 10.00 – 11.00 uur

Voor wie

Voor iedereen die werkzaam is bij 1 van onze leden, maar zeker voor inkopers, facilitair managers en duurzaamheidsfunctionarissen.

Deelname


Intrakoopleden maken gratis gebruik van beide platformen en kunnen zich gratis aanmelden voor het webinar.

Aanmelden
Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Samen maken we het verschil!

 

Deel dit artikel