Multifunctionals voor veilig en voordelig documentmanagement

Ben je op zoek naar nieuwe multifunctionele printers (MFP’s)? Wij hebben raamwerkcontracten met leveranciers die de beste apparatuur bieden. Met slimme oplossingen voor het documentmanagement in jouw organisatie. Zodat je jouw apparatuur optimaal benut, zonder zorgen over dataveiligheid.

Voordelen van inzet multifunctionals

Via onze raamovereenkomsten krijg je toegang tot apparatuur die zorgt voor:

  • lagere kosten per afdruk;
  • kortere wachtrijen;
  • eenvoudigere documentprocessen;
  • informatie op het juiste moment op de juiste plaats;
  • makkelijk documenten delen door en tussen verschillende medewerkers;
  • eenvoudigere en kortere workflows (een document is sneller op zijn bestemming).

Besteed je aanbesteding uit

De gemiddelde zorgorganisatie houdt zich om de vijf jaar bezig met multifunctionals. Werkt jouw organisatie al met multifunctionals, maar loopt het contract af? Bel of mail ons dan. Wij werken vrijwel wekelijks aan aanbestedingen op dit vlak. Besteed het aanbestedingstraject uit en profiteer van onze actuele marktkennis.

Dataveiligheid gewaarborgd

Een multifunctional heeft een flinke harddisk aan boord. Hierop staan de documenten die in jouw organisatie worden gescand en geprint; een gemiddelde MFP bewaart zo 10.000 documenten. Deze informatie moet bij inruil natuurlijk niet ‘op straat’ terechtkomen.
Gelukkig kennen onze leveranciers de juiste oplossingen om dataveiligheid te waarborgen. De privacygevoelige informatie van jouw organisatie loopt daardoor geen gevaar.

Advies over printbeleid

Intrakoop heeft ook afspraken met partijen in de markt die je kunnen helpen een printbeleid op te stellen. Deze consultants kunnen meekijken in jouw organisatie. Ze brengen behoeften in kaart en stellen een bijbehorende oplossing voor. Wij hebben hiervoor afspraken gemaakt met leveranciers als Canon en Konica Minolta. Dit betekent dat je geen of minder advieskosten betaalt, als je ook producten van deze leveranciers bestelt. Maar we kunnen je ook koppelen aan merkonafhankelijke leveranciers. Het is maar net wat je wilt.

Welke multifunctional past bij jouw organisatie?

Wil je verder praten over printoplossingen voor jouw organisatie? Bel of mail:

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26
Simon Kuipers