Voordelige ICT-producten en -diensten

ICT

In onze ICT-webshop vind je bijna een miljoen ICT-producten en -diensten. Natuurlijk met een accent op ICT-oplossingen voor de zorg. Als lid heb je exclusief toegang tot deze ICT-webwinkel. Ook profiteer je gegarandeerd van de laagste prijs. En je koppelt de ICT-webshop kosteloos aan je eigen inkoopsysteem.

Naar de ICT-webshop

Onze ICT-webshop is exclusief ingericht voor onze leden. Al ruim 500 leden bestellen hier met het voordeel van de laagsteprijsgarantie. Als lid kun je bovendien rekenen op onafhankelijk advies en goede service.

Bezoek de ICT-webshop van Intrakoop

Nieuwsgierig naar de voordelen van de ICT-webshop? Kijk en bestel gerust iets op proef. Je zit niet aan een minimumaantal vast. Kun je inloggen op intrakoop.nl? Dan heb je ook toegang tot onze ICT-webshop. Soms kun je niet inloggen, maar werk je wel bij een van onze leden. In dat geval kan je hoofdcontactpersoon bij deze organisatie via onze servicedesk een account voor je aanvragen. Zo krijg je toch toegang tot alle ICT-producten en -diensten.

Gekoppeld aan jouw inkoopsysteem

De webshop is eenvoudig te koppelen aan inkoopsystemen zoals Proactive, Procare Inconto, Esize en AXI. Zo kun je alle ICT-bestellingen direct opnemen in je eigen bestelproces en procuratie. Een prettige manier om overzicht te houden bij de inkoop van ICT-producten en -diensten.

Kennis van ICT-markt drukt prijzen

Onze ICT-partner Protinus IT heeft onze ICT-webshop ontwikkeld. Protinus IT is als geen ander thuis in de complexe wereld van ICT. Zij inventariseert en bewaakt voortdurend alle distributie- en leveringskanalen. Daarom kun jij als Intrakoop-lid in de ICT-webwinkel áltijd rekenen op de laagste prijs. Of het nu gaat om mobieltjes, een usb-stick of CRM-software.

Laat je adviseren

Online winkelen is fijn, maar soms ook overweldigend. Wat hebben jij en je collega’s nu precies nodig? Wij kijken met je mee en adviseren je over ICT-vraagstukken en ICT-oplossingen. Samen met Protinus IT zoeken we voor jou de juiste specialisten in de ICT-markt. Zodat jouw organisatie verzekerd is van een passende ICT-oplossing.

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26
Simon Kuipers