Inkoopoplossingen voor incontinentiemateriaal

Incontinentiemateriaal is een belangrijk hulpmiddel voor de zorg in verpleeghuizen en veel andere zorgorganisaties. In de eerste plaats voor bewoners en cliënten. Maar ook voor zorgmedewerkers om goede zorg te kunnen verlenen. En tot slot voor inkopers die een groot deel van hun uitgaven aan deze hulpmiddelen besteden. Dat aandeel zal in de toekomst verder toenemen.

Daarom bieden wij vanuit Intrakoop onze leden goede inkoopoplossingen voor incontinentiemateriaal, samen met leveranciers. We zetten ze op alfabetische volgorde:

Abena Healthcare

Het geluk en welzijn van de cliënt en zorgmedewerkers, daar zet Abena Healthcare zich voor in. Door zorgprofessionals te ondersteunen in het leveren van de beste basiszorg. Met deze leverancier werk je samen aan grip op kwaliteit van zorg, tijd van zorgverleners én kosten. Als geen ander weet Abena wat kwaliteit van continentiezorg is en welke impact kwaliteit heeft op de Total Cost of Ownership (TCO). Abena garandeert daarom dat je organisatie met hun eigen merken minimaal 25% op het totale jaarbudget aan incontinentieproducten kan besparen.

Lees meer over Abena Healthcare

HARTMANN

Het beschermen van de huid is cruciaal voor de zorg van je patiënten en cliënten. HARTMANN ondersteunt je met een gespecialiseerd productaanbod en gericht advies voor efficiënt ingerichte hygiënische zorgprocessen waaronder continentiezorg. Zowel bij de ontwikkeling van de producten als bij de toepassing ervan kiest HARTMANN nadrukkelijk voor co-creatie. Daarbij staan alle gebruikers centraal. Als Intrakoop-lid profiteer je, naast uitgebreide ondersteunings- en begeleidingsprogramma’s, van een unieke en scherpe overeenkomst voor onder meer continentiezorg.

Lees meer over HARTMANN

Mediq

Elke cliënt en zorgsituatie is anders. Mediq biedt je keuze uit een breed assortiment hoogwaardige producten en passende oplossingen. Ook van het eigen merk Absorin dat goedkoper is dan andere A-merken. In diverse materialen en maten en voorzien van handige extra’s voor meer gebruiksgemak en bescherming. Om er zo samen voor te zorgen dat mensen met incontinentie zich minder onzeker hoeven voelen over hun ongemak. Daarnaast profiteer je als Intrakoop-lid bij Mediq van scherpe prijzen, heb je keuze uit een breed en onafhankelijk assortiment (distributiemerken en eigen merk), toegang tot hun bestel- en informatiesysteem en keuze uit diverse logistieke mogelijkheden.

Lees meer over Mediq

Van Heek Medical

Een medisch hulpmiddel kan het verschil maken tussen lijden en een plezierig leven leiden. Daarom luistert Van Heek Medical tijdens de productontwikkeling naar gebruikers en adviezen van zorgverleners. Zo weten ze zeker dat hun producten precies doen wat ze moeten doen. Je kunt bij deze Intrakoop-leverancier terecht voor gespecialiseerde kennis en kwalitatieve producten (eigen merken) in onder meer afvoerende en absorberende continentiezorg met de merken Hekura en Attends. Voor leden geldt een speciale Intrakoop-prijslijst met gelijke korting voor alle leden. Dus de prijs voor een kleine zorginstelling is gelijk aan die voor een grote zorgorganisatie. Inkopen bij Van Heek Medical onder de Intrakoop-voorwaarden is altijd de beste deal.

Lees meer over Van Heek Medical

Neem contact op

Heb je vragen over onze inkooplossingen voor incontinentiemateriaal? Of kunnen we je helpen bij de juiste leverancierskeuze? Neem dan contact op met

Ted Geutjes
Productgroepmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 12 28 43 16
Ted Geutjes