Samen werken aan goede en duurzame zorg

Samenwerken puzzelstukjes_groot

Wat vind jij van onze coƶperatie? En hoe kunnen we nog beter en meer samenwerken? Dat willen we graag weten. Daarom nodigen we je in oktober uit voor een ledenbetrokkenheidsonderzoek.

Ledenbetrokkenheidsonderzoek

De actieve medewerking en input van jullie en andere leden is essentieel bij het ontwikkelen van onze coöperatie. Daarom willen wij– net als in 2020 - alle algemene contactpersonen en bestuurders vragen om mee te werken aan een ledenbetrokkenheidsonderzoek. We willen graag weten wat jij van onze coöperatie vindt en waar we met elkaar nog aan kunnen werken. De vragenlijst is gebaseerd op vragen van de Nationale Coöperatieve Raad (NCR), waardoor we ons ook kunnen vergelijken met andere coöperaties.  De antwoorden worden (anoniem) verwerkt door de NCR en Motivaction. De resultaten zullen we uiteraard met jullie delen.  

Als je een uitnodiging ontvangt om mee te werken aan dit onderzoek, hopen we dat je een kwartier kunt vrijmaken om de online vragen te beantwoorden. Ook kun je de vragenlijst doorsturen naar je collega’s die afgelopen periode met ons hebben samengewerkt. In het belang van onze samenwerking in de toekomst. Alvast bedankt voor je medewerking. 


Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over het ledenbetrokkenheidsonderzoek? Neem dan contact op met

Dineke Hofstra
Verenigingsmanager
  • 06 53 67 68 51