Zorg voor vernieuwing, verjonging, vergroening

In een wereld die voortdurend evolueert, is het van cruciaal belang om de zorgsector te transformeren en aan te passen aan hedendaagse uitdagingen. Hoe bevorderen we maatschappelijke duurzaamheid, stimuleren we innovatie en vergroten we de interesse van de jonge generatie om te kiezen voor een carrière in de zorg? Hoe gaan we de tekorten aan materialen, personeel en de stijgende kosten te lijf?

Tijdens het Zorgcongres op 8 februari gaan we in op deze vragen en bieden we je tal van inspirerende ideeën om je te helpen de volgende stap te zetten. Deze vakdag is hét event voor inkopers in de zorgsector.

Verdiepingssessies van Intrakoopcollega's

Een aantal van onze Intrakoopcollega's verzorgt tijdens het Zorgcongres een verdieppingssessie. Deze sessies gaan over de verjonging in inkoopland en duurzaam inkopen.

  • Verjonging in inkoopland
    Inkoopcapaciteit behouden, dat willen we allemaal! Maar hoe zorgen we er samen voor dat jonge mensen het mooie inkoopvak weten te vinden? De arbeidsmarkt is schaars, de arbeidsmarkt voor inkopers in de zorg is nog schaarser. Hoe kunnen we jonge mensen binden aan en boeien voor de zorg? Hoe organiseer je capaciteit binnen jouw team zodat je ze ruimte geeft?
  • Duurzaam inkopen, hoe doe je dat in de praktijk?
    Duurzaamheid is een veelomvattend, integraal thema. Als je de organisatie als systeem benaderd, dan begrijp je dat iedere schakel belangrijk is en je geen stappen kan overslaan. Van (duurzaamheids)beleid tot uitvoeringskracht (mensen en middelen). En van commitment vanuit het bestuur tot en met duidelijke uitgangspunten voor het inkoopproces. In deze deelsessie krijg je praktische tips over hoe je hier als (zorg)organisatie mee aan de slag kunt gaan.

Toegang met korting

Het Zorgcongres wordt georganiseerd door Intrakoop en Nevi. Als lid van Intrakoop krijg je daarom korting op je kaartje en is de ledenprijs van toepassing. Na jouw aanmelding kan je een mailtje sturen naar evenementen@nevi.nl. De korting wordt dan verrekend.

Het Zorgcongres 2024 brengt visionaire leiders, deskundigen en professionals uit de gezondheidszorg samen om te delen, te inspireren en gezamenlijk een pad te smeden naar een duurzamere, vernieuwde en verjongde zorgsector.

Mis het niet en verzeker jezelf vandaag nog van een ticket.

Graag tot 8 februari!

Deel dit artikel