Over Ad

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. medewerker Finance Ad van Meurs bijvoorbeeld. Maak kennis met Ad!

Na een heao-opleiding bedrijfseconomie vindt Ad zijn eerste baan bij een accountantskantoor, als assistent-accountant. Dat houdt hij na anderhalf jaar voor gezien en hij komt terecht op de financiële administratie bij een groothandel in schoonmaakartikelen. Vervolgens maakt hij een overstap naar Nestlé Health, gericht op medische voeding. Behalve met financiële administratie houdt Ad zich daar bezig met ICT en hij volgt een hbo-opleiding op IT-gebied. Daarna werkt hij voor een bedrijf in ruimtelijke ordening, waar hij ervaring opdoet in projectadministratie. Als de bouwcrisis toeslaat gaat het bedrijf failliet en komt Intrakoop op zijn pad. Collega’s weten Ad als medewerker Finance goed te vinden om zijn rijke kennis en ervaring.

‘Mooi om mijn kennis te kunnen uitbreiden en delen met anderen’

Ad: ‘Intrakoop was professioneel gezien mijn eerste kennismaking met de zorg. Aanvankelijk even omschakelen, want er heerst een andere dynamiek dan in de commerciële wereld. Maar inmiddels ben ik hier goed op mijn plek! Samen met mijn collega’s van Finance werk ik aan de maandelijkse afsluiting van onze financiën en de voorbereiding van rapportages voor Control. Daarnaast heb ik een behoorlijke expertise opgebouwd in ons boekhoudprogramma Navision, waarmee we onze administratie en ons bonusproces zo optimaal mogelijk organiseren. Ook ben ik projectleider voor interne ICT-project Middleware, waarmee we de kennis van Intrakoop gaan ontsluiten voor onze leden. Mogelijk volgen in de toekomst nog andere ICT-projecten, wat aansluit bij mijn onlangs afgeronde opleiding Prince 2/Agile. Al met al afwisselend en leuk werk. Mooi om mijn kennis te kunnen uitbreiden en delen met anderen.’

Hoe draagt Ad bij aan goede betaalbare zorg?

Ad ondersteunt het team Finance met:

  • financiële rapportages Advies & Maatwerk;
  • administratieve ondersteuning aan inkopers, leden en leveranciers;
  • expertise boekhoudprogramma Navision, bonus- en overige processen en procedures;
  • interne ICT-projectleider Middleware

Neem contact op

Ad van Meurs
Medewerker Finance
  • 073 21 21 200
Ad