Over Corinne

Wil je de inkoop binnen jouw zorgorganisatie toekomstbestendig maken? Corinne van Setten gaat graag met je in gesprek over passende ondersteuning. Maak kennis met Corinne!

Als Corinne is afgestudeerd in Facility management aan de HAN Nijmegen, start ze in de inkoop bij een telecombedrijf. Maar binnen een jaar stapt ze over naar de zorg. Ze werkt ruim drie jaar bij ouderenzorgorganisatie Vivent. Eerst op de servicedesk en vervolgens als inkoper. Nieuwsgierig naar verdieping op haar inkoopkennis, draait ze bij het NIC drie jaar lang aanbestedingstrajecten voor opdrachten door heel het land. Daarna werkt Corinne zes jaar als strategisch inkoper bij twee ziekenhuizen. Na een korte uitstap terug bij het NIC als managing consultant, zoekt Corinne een baan waarin ze haar inkoopkennis kan inzetten én kan bouwen aan een team. Die baan vindt ze in 2022 als managing consultant bij Intrakoop.

‘Alleen samen kunnen we de zorg betaalbaar en toekomstbestendig houden’

Corinne: ‘Samen met mijn collega Esther Copier run ik de afdeling Advies & Maatwerk. Voor ons begint alles bij de leden: ik breng in kaart welke ondersteuning zij nodig hebben en check of trajecten goed lopen of zijn verlopen. Soms werk ik zelf als inkoopconsultant bij leden. Maar ik begeleid en coach vooral ook onze inkoopconsultants in hun waardevolle inkoopmaatwerk bij zorgorganisaties. Ik werf de juiste mensen voor het team en kijk hoe we ons verder kunnen professionaliseren, zodat we goed voorbereid zijn op de toekomst. De druk op zorgkosten wordt immers alleen maar groter; inkoop kan hierin een sleutelrol spelen. Maar ook het gezamenlijk optrekken: alleen samen kunnen we de zorg betaalbaar en toekomstbestendig houden.’

Hoe draagt Corinne bij aan goede, betaalbare zorg?

Als managing consultant heeft Corinne een breed takenpakket, zowel binnen als buiten Intrakoop. Denk aan:

  • tevredenheid en ondersteuningsbehoefte inventariseren bij leden en verbinden aan onze dienstverlening;
  • consultants begeleiden bij hun opdrachten voor leden;
  • verder professionaliseren van onze maatwerk dienstverlening.

Neem contact op

Corinne van Setten
Managing Consultant
  • 06 51 01 74 75
Corinne