Over Jurgen

Ondersteuning nodig voor de inkoopfunctie in jouw zorgorganisatie? Consultant Jurgen Siepelinga springt graag bij en geeft passend advies. Maak kennis met Jurgen!

Tijdens zijn studie Facility Management komt Jurgen via de minor Inkoopmanagement in aanraking met inkoop. Dit is écht iets voor hem, merkt hij tijdens zijn stage bij de afdeling Inkoop van een hogeschool. Vervolgens brengt zijn afstudeerstage hem in aanraking met de zorg: bij een verzorgingstehuis helpt hij bij het opzetten van een afdeling Inkoop. In 2019 benaderen we Jurgen actief voor een baan bij Intrakoop. Sindsdien zet hij als consultant zijn krachtige structurerende kwaliteiten in voor onze leden.

‘Van buitenaf zie je scherper waar het beter kan’

Jurgen: ‘Het leukst aan mijn werk vind ik de variatie. In een week doe ik verschillende werkzaamheden bij verschillende organisaties of binnen één organisatie. Het ene moment begeleid ik een inkooptraject vanaf kantoor, het andere moment verbeter ik bij een zorgorganisatie het contractbeheer. Zorgorganisaties kunnen mij ook inhuren als inkoper en zo de inkoop naar een hoger plan trekken. Dit vraagt overzicht houden, de structuur erin zien en procesmatig werken – en dat is mij op het lijf geschreven. Daarbij helpt het om ‘van buiten’ te zijn. Niet belemmerd door de gewoontes van een organisatie, is het eenvoudiger scherp te stellen op waar het beter kan.’

Wat kan Jurgen voor jouw organisatie betekenen?

Jurgen helpt jouw organisatie graag met:

  • verbeteren van de inkoopfunctie en het stroomlijnen van inkoopprocessen;
  • inbreng van zijn specialistische kennis en die van collega-inkopers/productmanagers;
  • inrichting van contractbeheer en contractmanagement;
  • bouwen aan een duurzaam partnership met leveranciers.

 

Neem contact op

Jurgen Siepelinga
Inkoop Consultant
  • 06 82 51 18 55
Jurgen