Over Anne Marie

Hoe maak je gezonde en duurzame keuzes voor eten & drinken én houd je de zorg betaalbaar? Inkoop Consultant Anne Marie inspireert en helpt je hierbij op weg. Maak kennis met Anne Marie!

Na een opleiding Facility Management verdient Anne Marie haar sporen in verschillende commerciële en leidinggevende functies. Onder andere bij een schoonmaakbedrijf, een fabrikant van kunststof leidingsystemen en de Beverwijkse Bazaar. Na 17 jaar start ze als facilitair manager bij een instelling in de ouderenzorg. Waarom? Omdat er volgens Anne Marie in de gezondheidszorg best wat bedrijfsmatiger gewerkt mag worden. Zij komt er in aanraking met Intrakoop en wordt meteen getriggerd door deze ‘leuke club’. Inmiddels werkt zij hier 13 jaar, eerst als adviseur voor de care en sinds 6 jaar als Inkoop Consultant Eten & Drinken.

‘Goed omgaan met zorggeld is altijd mijn uitgangspunt’

Anne Marie: ‘Tijdens mijn loopbaan bij Intrakoop heb ik heel wat zorginstellingen leren kennen en veel expertise ontwikkeld. Heel interessant om de paralellen in hun vraagstukken te ontdekken en om elk van hen te verbinden aan de best passende leverancier. Efficiënt omgaan met het zorggeld is hierbij altijd mijn uitgangspunt. Naast inkooptrajecten Eten & Drinken ondersteun ik met veel plezier inkoopafdelingen van zorgorganisaties. Ook heb ik een pilot begeleid gericht op duurzaam inkopen en circulair werken om de CO2-uitstoot te verminderen. Het resultaat: een landelijk draaiboek voor zorgorganisaties. Duurzaamheid blijft een issue, maar met goede partnerships kun je je doelstellingen beter realiseren.’

Waarmee helpt Anne Marie jouw organisatie?

Anne Marie ondersteunt jouw organisatie graag met:

  • begeleiding en advies over inkooptrajecten Eten & Drinken;
  • begeleiden en advies over heronderhandelingen met leveranciers Eten & Drinken;
  • begeleiding en advies op tactisch en strategisch niveau bij inkoopvraagstukken.

Neem contact op

Anne Marie Kolkhuis Tanke
Inkoop Consultant
  • 06 55 80 63 92
Anne Marie