Samen aan de slag met jouw personeelsuitdaging

Hoe zorg je ervoor dat je een beheersbaar aantal leveranciers hebt die goed personeel leveren voor een marktconform én transparant tarief? We helpen je graag bij je individuele vraag met onze raamovereenkomsten, kennis én maatwerk voor Personeel Niet In Loondienst (PNIL).

We kunnen je ondersteunen bij:

  • reduceren van het aantal leveranciers
  • grip op PNIL-kosten en transparantie in inhuurtarieven
  • opstellen van een business case voor besparing PNIL-kosten
  • grip krijgen op kwaliteit en borging van inhuurprocessen
  • benoemen van fiscale en aansprakelijkheidsrisico’s
  • afsluiten of verbeteren van contracten

Dat doen we samen met onze consultants van Advies & Maatwerk, onafhankelijk adviesbureau Labor Redimo en/of met onze leveranciers van (tijdelijk) personeel.

Grip op PNIL-kosten

Personeelskosten in de zorg stijgen. Een belangrijke oorzaak is het steeds grotere deel aan kosten voor personeel niet in loondienst. Intrakoop en Labor Redimo werken samen om je te ondersteunen meer grip te krijgen op deze PNIL-kosten. Door het inhuurproces te optimaliseren, tarieven te benchmarken, het aantal leveranciers te beperken en inkooptrajecten PNIL te begeleiden. 

Lees onze aanpak

Inhuurdesk voor tijdelijk personeel

Snel en gemakkelijk tijdelijk personeel inhuren tegen concurrerende tarieven via één portaal? Dat kan met de Inhuurdesk. Op dit online platform plaats je eenvoudig vacatures en heb je toegang tot leveranciers en zzp-ers. En selecteer je simpelweg de beste kandidaat. Je regelt er de werving, selectie en administratie en wordt ontzorgd. Zo is het inhuurproces van je tijdelijk personeel goed geregeld.

Ontdek de Inhuurdesk

Vast of flexibel personeel en zzp inhuren

Heb je hulp nodig bij je zoektocht naar vast of flexibel personeel? Onze dienstverleners vinden de geschikte oplossing. Excellent personeel voor zorg en ondersteuning, of andere professionals. Door onze raamovereenkomsten ben je voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten en professionals verzekerd van de scherpste tarieven, van kwaliteit en borging van risico’s.

Vind een dienstverlener 

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen ondersteunen bij jouw personele uitdagingen? Of heb je vragen over onze oplossingen? Neem dan contact op met

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72
Simone Nicolaes