Solide wasserijcontracten voor al je textiel

Schoonmaak en Textiel

Het is niet eenvoudig de was te verzorgen van zorgorganisaties. Hoe krijg je het textiel, de dienstkleding en het persoonsgebonden goed schoon en weer op de juiste plek? Daarvoor zijn solide georganiseerde textielwasserijen nodig. Samen sluiten we een overeenkomst met de juiste leverancier.

Intrakoop heeft een raamovereenkomst gesloten met Springendal Textielvoorziening. Met duidelijke, meetbare afspraken. Hier kun je met je wasserijcontract op aansluiten. Zo weet je als lid precies wat je inkoopt en kun je goed volgen of de dienstverlening volgens afspraak verloopt.

Zo werkt het

Samen regelen we het best passende wasserijcontract voor jouw organisatie. Een contract met een textielverzorger die kennis heeft van de zorg. Eerst inventariseren we met welk wasgoed je zorgorganisatie te maken heeft. Met onze proceskennis adviseren we over de heronderhandeling of aanbesteding van je wasserijcontract. En begeleiden je vervolgens bij dit traject. We vullen hiervoor ons solide programma van eisen aan met de wensen en eisen van jouw organisatie. Is het contract gesloten? Dan doen wij het contractmanagement en controleren of alle partijen de afspraken nakomen.

Meet de kwaliteit van jouw wasserij met de Textielaudit®

Speciaal voor de controle van textielverzorging biedt Intrakoop de Textielaudit® aan. Hiermee doe je een onafhankelijke kwaliteitsmeting van je textielpakket. Zo bewaak en verbeter je de kwaliteit van de wasserijproducten en -diensten. Je kunt de kwaliteit meten van linnenverhuur, dienstkleding en persoons- en/of instellingsgebonden goed. Laat de kwaliteit te wensen over? Dan geeft de Textielaudit® je duidelijke handvatten om in gesprek te gaan met je textielverzorger. Ook daarbij kunnen we je bijstaan.

Lees meer over de Textielaudit®

Neem contact op

Meer weten of de mogelijkheden van onze overeenkomsten voor textielverzorging ontdekken? Neem contact op met:

Astrid Willemsen
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 57 90 38 86
Astrid Willemsen