Een toekomstgerichte bedrijfsvoering -weerbaar en wendbaar

Ondanks dat het Nederlandse zorgsysteem één van de beste in Europa is, blijft de druk op het zorgsysteem toenemen. Daarmee komt de kwaliteit en de beschikbaarheid van goede zorg in gevaar. Met een toekomstgerichte bedrijfsvoering kun jij de juiste voorwaarden creëren om de uitdaging aan te gaan en de beste zorg te blijven leveren. De Visma Connected Experience helpt jou anticiperen op veranderingen, zodat je weerbaar en wendbaar blijft. Ga voor duurzaam inzetbare medewerkers én techniek. 

De Visma Connected Experience voor de zorg heeft als doel zorgorganisaties ondersteunen naar een gezonde en toekomstgerichte bedrijfsvoering. Dat doen we met geïntegreerde cloudsoftware om HR-, spend- en financeprocessen  te stroomlijnen. Elke oplossing is een specialist in haar domein!

Hoe werken wij samen aan de zorg van morgen?

Bekijk deze video

 

Hoe krijgt jouw organisatie dit voor elkaar met de Visma Connected Experience? 

 

Wij dragen bij aan een optimale balans tussen tevreden cliënten, gelukkige medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering. Wij zijn namelijk al jarenlang actief in zorgsector en garanderen je diepgaande software voor soepele bedrijfsprocessen. Kies je voor Visma, dan profiteer je van de onderlinge verbondenheid tussen onze systemen, diepgaande kennis van processen in de zorg en een IT-kennispartner voor de lange termijn.

Wij zorgen dat de software naadloos samenwerkt. De Visma Connected Experience wisselt real-time data uit tussen de verschillende specialistische onderdelen om jouw organisatie zoveel mogelijk te ontzien. En we hebben de focus op wat voor jou belangrijk is; de beste kwaliteit zorg leveren voor een betaalbare prijs.

Wat mag je verwachten als je kiest voor de Visma Connected Experience voor de zorg?

Behalve dat je beschikt over de beste applicaties die onderling veilig verbonden zijn, krijg je:

 • Diepgaande functionaliteit per domein (HR, spend & financieel)
 • Specialistische kennis en ondersteuning per domein
 • Roadmap per domein, dus duidelijkheid over hoe de software zich ontwikkelt
 • Moderne backoffice 100% in the cloud, dus geen lokale installatie
 • Tijdsbesparing door procesautomatisering via AI en robotisering
 • Keuzevrijheid voor de oplossing die het beste bij jouw organisatie past
 • Beste beveiliging door toepassing van security by design & ethical hacking
 

Toonaangevende cybersecurity

Cybersecurity is prioriteit bij Visma. Denk aan security by design en de voordelen van native cloud, VCDM of responsible disclosure (zelf een test uitvoeren op onze software). Meer lezen doe je op onze security pagina 

Of kijk een korte uitleg in deze video

De bedrijven die de Visma Connected Experience voor de zorg vormen

Visma ProActive - spend management
Visma Raet - HR & payroll software
Visma Software BV - financial management software

Misschien gebruikt jouw zorgorganisatie al van één van onze gespecialiseerde softwareproducten voor HR, spend management of finance. Dan is het extra eenvoudig om uit te breiden met andere producten in onze suite. Onze kracht is het bundelen van de expertises per functie waarmee we diepgang bieden en optimale samenwerking van processen. Hierdoor heb je het beste van twee werelden. 

Jouw bedrijfsvoering moeiteloos op orde met de Visma Connected Experience

Met onze toekomstgerichte software voor je bedrijfsvoering creëer je de juiste voorwaarden voor het aangaan van de uitdagingen in de zorg. Zo kan je de beste zorg blijven leveren en werken we samen aan de zorg van morgen

 

De voordelen

Kies je voor de Visma Connected Experience voor de zorg dan:

 • Heb je één aanspreekpunt
 • Krijg je één overeenkomst
 • Heb je één SLA
 • Log je via veilig eenmalig in voor toegang tot alle applicaties

Met onze toekomstgerichte software voor je bedrijfsvoering creëer je de juiste voorwaarden voor het aangaan van de uitdagingen in de zorg. Zo kan je de beste zorg blijven leveren en werken we samen aan de zorg van morgen. 

 

Start direct met de voorbereiding op de zorg van morgen


Ben jij klaar om jouw bedrijfsprocessen grondig aan te pakken? Of zou je eerst wat meer informatie willen hebben over de Visma Connected Experience? Klik dan hier.


Neem contact op

Verder praten over de Visma Connected Experience? Meer informatie over de oplossingen? Of gelijk aan de slag? Bel of mail!

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
 • 06 54 77 10 26
Simon Kuipers